شیشه سکوریت یا شیشه میرال یکی از مقاوم ترین  و به روز ترین شیشه های مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی می باشد. شیشه سکوریت طی یک فرایند و عملیات حرارت دهی به شکل میگیرد. همانطور که میدانید شیشه های معمولی استحکام و ایمنی لازم برای استفاده در بخش های مختلف ساختمان را ندارند. بنابراین باید با استفاده از روش ها و فرایند هایی از شیشه های معمولی یک محصول مقاوم و مستحکم ایجاد کرد. قبل از سکوریت کردن، شیشه های خام را به اندازه های دلخواه برش میدهند و این کار باعث ایجاد پنل های شیشه ای با اندازه های استاندارد میشود. امکان بُرش و شکل دهی یا سوراخ کردن شیشه ها بعد از وارد شدن شیشه ها به کوره عملا وجود ندارد.

شیشه سکوریت چیست؟

شیشه سکوریت یا شیشه میرال، همان شیشه نشکن ( شیشه لمینت نشکن ) می باشد که به علت گذراندن مراحل مقاوم سازی در کارخانه به نام شیشه  سکوریت شناخته می شود. عملیات سکوریت کردن شیشه در کارخانه طی چندین مرحله انجام می شود. در ابتدا کار شیشه در ابعاد و اندازه مورد نظر بُرش داده می شود و بعد از آن پنل های شیشه ای بُرش داده شده وارد کوره هایی با درجه حرارت 700 درجه سانتی گراد می شوند. لازم به ذکر است که از دو نوع کوره جهت تولید شیشه سکوریت استفاده میشود. کوره المنتال و کوره کانوکشن. شیشه های تولید شده از کوره های کانوکشن از لحاظ کیفیت بهتر و صاف تر است و تفاوت این دو کوره فقط در کیفیت محصول نهایی است و از نظر مقاومت و شکنندگی هر دو در یک سطح هستند. بعد از طی کردن مرحله حرارت دهی و نرم شدن، شیشه نرم شده به داخل قالب شیشه ریخته شده و بلافاصله سرد می شود. فرایند سرد شدن شیشه با دمیدن فشار هوای سرد به شیشه صورت میگیرد. دمیدن هوای سرد باید به هر دو سطح شیشه اعمال شود. این فرایند خنک کردن شیشه باعث ایجاد شیشه سکوریت و امن میشود چرا که زودتر سرد شدن لایه های بیرونی نسبت به لایه های درونی باعث بالا رفتن مقاومت شیشه تولید شده می شود. این فرایند خنک کردن شیشه موجب مقاومت چند برابری شیشه سکوریت تولید شده نسبت به شیشه های معمولی می شود. در صورتی که فرایند ذکر شده در بالا به درستی بر روی شیشه اعمال نشود، شیشه سکوریت تولید شده کیفیت و مقاومت بالایی نخواهد داشت به همین دلیل شیشه سکوریت های موجود در بازار نیز از نظر کیفیت با یکدیگر متفاوت هستند. در ایران اولین کارخانه ساخت شیشه نشکن سکوریت با نام شیشه میرال شروع به کار کرد به همین علت برخی شیشه سکوریت را با نام شیشه میرال می شناسند. اما در واقع شیشه میرال نام کارخانه تولید شیشه سکوریت بوده است.

شیشه سکوریت نشکن

برش شیشه سکوریت

همان طور که اشاره شد باید قبل از فرایند حرارت دهی، شیشه مورد نظر را بُرش داد. از شیشه سکوریت در بخش های مختلف یک ساختمان می توان استفاده کرد. با توجه به مکان نصب و ابعاد آن و یراق آلاتی که بر روی آن نصب می شود، نیاز به سوراخ کردن شیشه یا برش و شکل دهی آن می باشد. بنابراین با ارسال اندازه های مورد نظر به کارخانه تولید شیشه قبل از عملیات مقاوم سازی شیشه، برش می خورد. بعد از بریدن شیشه سکوریت در ابعاد مورد نظر، شیشه برای ورود به کوره آماده می شود. در صورتی که شیشه سکوریت را بعد از عملیات برش دهیم شیشه به حالت پودر و تکه تکه می شود. بنابراین حتما باید اندازه گیری محل نصب شیشه توسط نصاب حرفه ای انجام شود. در صورت اشتباه در محاسبات، امکان برش دیگر وجود نخواهد داشت و موجب تحمیل هزینه دوباره و اضافی می شود. شیشه سکوریت یکی از انواع شیشه نشکن و مستحکم مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی است. شیشه میرال استفاده گسترده ای در شیشه بالکن،تراس، حمام، دودبند و … دارد. در کارخانه برای برش دقیق شیشه دستگاهی به نام CNC وجود دارد. این دستگاه شیشه را با دقت زیاد به ابعاد مورد نظر برش می دهد. چون دقت در برش شیشه سکوریت بسیار مهم است. علت این امر نیز عدم امکان برش دوباره بعد از سکوریت شدن شیشه می باشد. قبل از برش شیشه در کارخانه، شیشه باید از آلودگی و گرد و غبار پاک و شسته شود.

 

شیشه لمینت چیست ؟

حتما نام شیشه‌ لمینت را شنیده‌اید. شیشه‌هایی ایمن با مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه. شیشه لمینت نسبت به شیشه‌های معمولی و شیشه سکوریت از ضریب ایمنی بیشتری برخوردار است و همین عامل باعث شده در مصارف مختلف ساختمانی، خودرو سازی، شیشه پارتیشن اداری، نرده شیشه ای  و … مورد استفاده قرار گیرد. شیشه‌های معمولی در اثر شکسته شدن به قطعات ریز و درشت و بسیار تیز و بُرنده تبدیل می‌شوند که می‌توانند منجر به خسارات زیادی گردند. شیشه‌های سکوریت در مقایسه با شیشه‌های معمولی وضعیت بهتری دارند. شیشه سیکوریت در اثر شکسته شدن به قطعات ریز و غیر بُرنده تبدیل می‌شوند که عملا بی‌خطر هستند و هیچگونه خطر جانی ندارند اما نکته اینجاست که شیشه سکوریت و شیشه معمولی در اثر شکسته شدن خُرد شده و می‌ریزد. برای حل این مشکل شیشه‌های لمینت معرفی و تولید شدند. شیشه‌های لمینت بر خلاف شیشه‌های معمولی و شیشه سکوریت در اثر ضربات محکم پس از شکسته شدن خُرد نمی‌شود و نمی‌ریزد. همین عامل باعث افزایش ایمنی بسیار بالای شیشه‌های لمینت شده است.

شکستن شیشه معمولی

1شکستن شیشه معمولی

شکستن شیشه سکوریت

2شکستن شیشه سکوریت

شکستن شیشه لمینت

3شکستن شیشه لمینت

فرایند تولید شیشه لمینت

در تولید شیشه‌های لمینت، دو یا چند لایه شیشه سکوریت در میان لایه‌های پلیمری و پلاستیکی شفاف قرار می‌گیرد و به کل مجموعه فشار و حرارت بالا اعمال می‌شود. شیشه‌های لمینت به دلیل وجود لایه پلاستیکی تزریق شده، از خُرد شدن و ریختن شیشه جلوگیری می‌کند. مهمترین ویژگی شیشه‌های لمینت جلوگیری از ریختن شیشه‌های شکسته شده است. شیشه‌ها در اثر ضربه می‌شکنند اما تکه‌های شکسته شده به میان لایه‌ها می‌چسبند و شیشه یکپارچگی خود را حفظ می‌کند. شیشه های لمینت به صورت شیشه دو جداره نشکن و چند جداره تولید میشود و پس از شکسته شدن شیشه در اثر ضربات بسیار سنگین، تکه های شیشه در لایه های میانی قرار میگیرد و عملا ریزش شیشه رخ نمیدهد.

شیشه سکوریت معمولا به صورت شیشه سکوریت مات ، شیشه سکوریت شفاف و شیشه سکوریت رفلکس تولید و عرضه میگردد. هر یک از این نوع شیشه ها کاربرد خاص خود را دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقالات مربوط به هر یک را مطالعه کنید.

شرکت آنلاین دُر نماینده رسمی واردات انواع شیشه سکوریت و شیشه لمینت با کیفیت بالا و قیمت مناسب است. قیمت شیشه سکوریت بر اساس نوع شیشه و کیفیت آن ارزیابی میشود. میتوانید انواع شیشه سکوریت و شیشه لمینت را با قیمت مناسب از ما خریداری کنید.

درب اتوماتیک شیشه ای و انواع مدل های آن

شیشه پارتیشن اداری مات و شفاف

شیشه سکوریت و لمینت نشکن

شیشه ,سکوریت ,های ,لمینت ,شیشه‌های ,تولید ,شیشه سکوریت ,می شود ,شیشه های ,شیشه لمینت ,و شیشه ,شیشه سکوریت تولید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انتخاب دامنه و هاست مناسب روانشناسی کودک و تربیت فرزند آی نوتی اقیانوس طلایی اموزشکده سئو 6 خلاصه کتاب اندیشه اسلامی ۲ غفارزاده و عزیزی دایره المعارف دانش روز نوشته های یک خوش شانس دانلود سریال عقاب سرخ